Pro základní funkčnost, zpříjemnění používání webu, analytické účely a v případě udělení souhlasu také pro účely cílení reklamy využíváme soubory cookies. Nastavení vlastních preferencí cookies můžete kdykoli upravit odkazem ve spodní části stránek.

Odmítnout vše můžete zde.

Robert Pejša - facebook

   

 

 


Úvod » Tokajské vinné octy » Tokajský vinný ocet ze žlutého muškátu, 250 ml


        

Tokajský vinný ocet ze žlutého muškátu, 250 ml

Tokajský vinný ocet ze žlutého muškátu, 250 ml

skladem

 

Skladem: 1 ks
Dostupnost: na dotaz
Číslo produktu: vin_ocet_01
cena bez DPH: 409 Kč (16 EUR)
cena s DPH (15 %):
470 Kč (18 EUR)

do košíku:
  ks  

Tokajský vinný ocet ze žlutého muškátu, 250 ml

Tento vinný tokajský ocet z odrůdy tokajského hrozna/vína - Žlutého muškátu (Sárga muskotály),  v sobě koncentruje doslova veškerou možnou šíři tradic pěstování tokajského hrozna, výroby tokajského vína, stejně jako zdejší pradávnou tradici výroby vinných octů.

 

Vinný tokajský ocet z odrůdy tokajského hrozna Žlutý muškát (Sárga Muskotály) je vyráběn z těch jeho nejlepších hroznů (střapců), neb na kvalitě této klíčové složky skutečně, ale skutečně záleží! Jen použitím těch nejkvalitnějších hroznů lze docílit špičkové kvality, jemnosti a charakteristické chuti.

 

Tokajský vinný ocet z odrůdy Žlutý muškát v sobě dokonale skrývá všechna tajemství chutí a vůní lahodného tokajského vína - tokajského Žlutého muškátu! Vinný ocet, stejně jako tokajské víno "Žlutý muškát" má skutečně výrazný a specifický charakter (tedy i chuť a aroma), jsou v něm bohatě obsaženy minerální látky, což souvisí s klimatem, ale zejména se složením půdy zdejší Tokajské vinařské oblasti, která je mimořádně bohatá na minerální látky. Chuť vinného octu je přesně taková, jako je lahodná chuť tokajského Žlutého muškátu, tedy projevují se v něm, stejně jako ve víně, výrazné ovocné chutě, s jemným zabarvením, tedy vůbec neruší, naopak působí mimořádně osvěživě.

 

Tokajský vinný ocet z odrůdy tokajského vína/hrozna Žlutý muškát doporučejeme jako dochucovadlo (koření) k čerstvé zelenině, samozřejmě se náramně hodí k čerstvým salátům, ale v kombinaci i s mnoha dalšími jídly (ryby, krůta, jiné bílé maso) vytváří na talíři, ale zejména při jeho konzumaci, pohádkově-božskou, chuťovou symbiózu.

 

Místo původu a výroby:

 

Bodrogkeresztúr, Tokaj-Hegyalja (Tokajský historický vinařský region), Maďarsko

 

Tokajský balsamikový ocet se žlutým muškátem, 250 ml

NÁZORY A DOTAZY NÁVŠTĚVNÍKŮ

Nebyl zatím přidán žádný názor. Přidejte svůj názor nebo dotaz jako první.