Pro základní funkčnost, zpříjemnění používání webu, analytické účely a v případě udělení souhlasu také pro účely cílení reklamy využíváme soubory cookies. Nastavení vlastních preferencí cookies můžete kdykoli upravit odkazem ve spodní části stránek.

    

 

 


Pejša Robert hirdetései az Apróhirdetésingyen.hu-n.

Novinky

arr3Recept : Losos na malinovém, balsamikovém, tokajském octu, s malinovým salátemFilety z lososa si osmahneme na olivovém oleji, poté je vyndáme a uložíme do hluboké mísy. V... arr3Nabízím ke koupi tokajský, suchý furmint, roč. 2016  Nabízím k zakoupení můj tokajský, suchý furmint, ročník 2016. Dneska jsem ho natáhl ve sklepě ze...

Anketa

Jak se Vám líbí web?

Web se mi líbí 59% Celkem dobrý 14% Dobrý 15% Nelíbí 12%

Kontakt

Robert Pejša
Masarykova 886
252 63 Roztoky u Prahy
tel: +420 723 353 230
napište nám
FB: Robert Pejša
Skype: matyascorvinus

Tokajský malinovo-kakaový muffin z „Kuchyně tokajské ježibaby“

Ingredience: k odměřování používáme skleničku o objemu 2,5 dcl

1 sklenička bílého jogurtu 
1 vajíčko 
3/4 skleničky cukru
3/4 skleničky oleje
1 sklenička mouky
1 sklenička špaldové mouky
2 polévkové lžíce kakaa (práškového)
1 balení vanilkového cukru 
½ balení prášku do pečiva

 

Příprava:

Veškeré ingredience smícháme v pořadí, v jakém jdou jedna podruhé, od shora dolů (ingredience). Do formiček na muffiny vložíme papír na pečení a poté do formiček s papírem přidáme a rovnoměrně rozložíme připravené těsto. Do každé muffinové formičky vtlačíme cca 3-4 kousky malin. Následně je vložíme do předehřáté trouby (na 180 stupňů) a pečeme je cca 20 minut. Jestli jsou dostatečně upečené vyzkoušíme tak, že je propíchneme jehlou.

Zdroj: "Hegyaljai Boszorkánykonyha"