Pro základní funkčnost, zpříjemnění používání webu, analytické účely a v případě udělení souhlasu také pro účely cílení reklamy využíváme soubory cookies. Nastavení vlastních preferencí cookies můžete kdykoli upravit odkazem ve spodní části stránek.

Odmítnout vše můžete zde.

Robert Pejša - facebook

   

 

 

Doporučuji

cena 600 Kč (23 EUR)
skladem
cena 600 Kč (23 EUR)
skladem
cena 800 Kč (31 EUR)
skladem

Tokajský malinovo-kakaový muffin z „Kuchyně tokajské ježibaby“

Ingredience: k odměřování používáme skleničku o objemu 2,5 dcl

1 sklenička bílého jogurtu 
1 vajíčko 
3/4 skleničky cukru
3/4 skleničky oleje
1 sklenička mouky
1 sklenička špaldové mouky
2 polévkové lžíce kakaa (práškového)
1 balení vanilkového cukru 
½ balení prášku do pečiva

 

Příprava:

Veškeré ingredience smícháme v pořadí, v jakém jdou jedna podruhé, od shora dolů (ingredience). Do formiček na muffiny vložíme papír na pečení a poté do formiček s papírem přidáme a rovnoměrně rozložíme připravené těsto. Do každé muffinové formičky vtlačíme cca 3-4 kousky malin. Následně je vložíme do předehřáté trouby (na 180 stupňů) a pečeme je cca 20 minut. Jestli jsou dostatečně upečené vyzkoušíme tak, že je propíchneme jehlou.

Zdroj: "Hegyaljai Boszorkánykonyha"