Pro základní funkčnost, zpříjemnění používání webu, analytické účely a v případě udělení souhlasu také pro účely cílení reklamy využíváme soubory cookies. Nastavení vlastních preferencí cookies můžete kdykoli upravit odkazem ve spodní části stránek.
Nabízené vinné, balsamikové octy (ale samozřejmě i balsamikové a jablečné) nejsou vlastně jen přirozenými léčivými přípravky, které již používali k léčení mnoha nemocí naši předci, ale v dnešní době získaly octy na hodnotě tím, že jsou jedním z nejpoužívanějších dochucovadel, respektive koření, které se používá v mnoha dnešních moderních kuchyních.
Tokajské vinné, balsamikové a jablečné octy, ale i další, doslova unikátní speciality "Vinné manufaktury v tokajské vesničce Bodrodkeresztúr" se staly oblíbenými a z hlediska vysoké kvality respektovanou součástí nejen maďarské kuchyně, ale již svou špičkovou pověst a kvalitu šíří jejich konzumenti i v zahraničí. Vinné octy z tokajské vinné manufaktury s mnoha jedinečnými příchutěmi tak do Vaší kuchyně mohou přinést osvěžení pro jinak již třeba tradičně připravovaná jídla a přílohy (saláty, osvěžující letní limonády...).