Pro základní funkčnost, zpříjemnění používání webu, analytické účely a v případě udělení souhlasu také pro účely cílení reklamy využíváme soubory cookies. Nastavení vlastních preferencí cookies můžete kdykoli upravit odkazem ve spodní části stránek.

Odmítnout vše můžete zde.

Robert Pejša - facebook

   

 

 

Doporučuji

cena 600 Kč (23 EUR)
skladem
cena 600 Kč (23 EUR)
skladem
cena 800 Kč (31 EUR)
skladem

Podzimní salát s tokajským vinným octem z Aszú a uzenými kachními prsíčky

Ingredience:

 

32 dkg uzených kachních prsíček

1 balení směsi zeleninového salátu

10 dkg ořechů

1 mrkev

10 dkg zelí

10 dkg hrozna (bobulí)

1 jablko

1 hruška

Tokajský vinný ocet z Aszú

 

Příprava:

 

Zeleninu a ovoce nakrájíme na drobné kousky, přidáme ořechy (nakrájené, nadrcené) a bobule hrozna. Vše pěkně promícháme, zalijeme vinným octem z Aszú. Na salát naložíme kachní prsíčka nakrájená na plátky. Servírujeme společně se salátem. Dobrou chuť :)!

 


NÁZORY A DOTAZY NÁVŠTĚVNÍKŮ