Pro základní funkčnost, zpříjemnění používání webu, analytické účely a v případě udělení souhlasu také pro účely cílení reklamy využíváme soubory cookies. Nastavení vlastních preferencí cookies můžete kdykoli upravit odkazem ve spodní části stránek.

    

 

 


Pejša Robert hirdetései az Apróhirdetésingyen.hu-n.

Novinky

arr3Recept : Losos na malinovém, balsamikovém, tokajském octu, s malinovým salátemFilety z lososa si osmahneme na olivovém oleji, poté je vyndáme a uložíme do hluboké mísy. V... arr3Nabízím ke koupi tokajský, suchý furmint, roč. 2016  Nabízím k zakoupení můj tokajský, suchý furmint, ročník 2016. Dneska jsem ho natáhl ve sklepě ze...

Doporučuji

cena 365 Kč (14 EUR)
skladem
cena 99 Kč (4 EUR)
skladem

Anketa

Jak se Vám líbí web?

Web se mi líbí 57% Celkem dobrý 14% Dobrý 17% Nelíbí 12%

Kontakt

Robert Pejša
Masarykova 886
252 63 Roztoky u Prahy
tel: +420 723 353 230
napište nám
FB: Robert Pejša
Skype: matyascorvinus

Losos na malinovém, balsamikovém, tokajském octu, s malinovým salátem

Ingredience:

 

40 dkg filet z lososa

 

20 dkg salátu z kozlíčka polního (maďarsky "madársaláta")

 

10 dkg rukkoly

 

2 stonky jarní cibulky

 

15 dkg malin

 

Tokajský balsamikový ocet s malinami, 200 ml

 

1 citron

 

Polovinu na jemno nakrájeného oragana, aneb českého "dobromyslu"

 

Olivový olej

 

Sůl

 

Pepř

 

Příprava:

 

Filety z lososa si osmahneme na olivovém oleji, poté je vyndáme a uložíme do hluboké mísy. V olivovém oleji, ve kterém jsme smažili lososí filety si orestujeme najemno nakrájený citron a nakrájenou jarní cibulku. Orestovanou cibulku a citron přidáme do umytého čerstvého salátu z kozlíčka polního a vše dochutíme (zalijeme) tokajským, balsamikovým octem s malinami.

 

Poté lososí filety pokapeme citronovou šťávou, zalijeme je tokajským, balsamikovým octem s malinami, osolíme, posypeme oreganem a pepřem. Poté vše necháme 20-30 minut odpočinout.

 

Salát si pěkně rozložíme na talíři, posypeme jej malinami. Na takto připravený talíř a salát rozložíme lososí filety a vše pěkně polijeme tokajským, balsamikovým octem s malinami a vše pěkně dozdobíme oreganem.

 

DOBROU CHUŤ :)!

 

Zdroj: Vinná, octová manufaktura, Bodrogkeresztúr.


NÁZORY A DOTAZY NÁVŠTĚVNÍKŮ