Pro základní funkčnost, zpříjemnění používání webu, analytické účely a v případě udělení souhlasu také pro účely cílení reklamy využíváme soubory cookies. Nastavení vlastních preferencí cookies můžete kdykoli upravit odkazem ve spodní části stránek.

Odmítnout vše můžete zde.

Robert Pejša - facebook

   

 

 

Doporučuji

cena 600 Kč (23 EUR)
skladem
cena 600 Kč (23 EUR)
skladem
cena 800 Kč (31 EUR)
skladem

Kvašáky (aneb rychlokvašky) z Tokaje

Hodně kopru, zalité horkou, slanou vodou, na vrch vložíme polotmavý chléb a máme hotové křupavé, tokajské kvašáky. Nechám v teple, nikoliv na přímém slunci (!) a cca 5 den z nich máme krásné kyselkavé a křupavé kvašáky. Jako příloha k masu, nebo i samostatně prostě dokonalé, výborné:)

Zdroj: "Tokaj-Hegyalja Konyhája"