Pro základní funkčnost, zpříjemnění používání webu, analytické účely a v případě udělení souhlasu také pro účely cílení reklamy využíváme soubory cookies. Nastavení vlastních preferencí cookies můžete kdykoli upravit odkazem ve spodní části stránek.

    

 

 

Novinky

arr3NABÍZÍM DOMÁCÍ, NALOUPANÉ, TOKAJSKÉ, VLAŠSKÉ OŘECHY  NABÍZÍM k zakoupení: NAŠE DOMÁCÍ, S LÁSKOU NALOUPANÉ, TOKAJSKÉ, VLAŠSKÉ OŘECHY CENA: za 1 kg /...

Kvašáky (aneb rychlokvašky) z Tokaje

Hodně kopru, zalité horkou, slanou vodou, na vrch vložíme polotmavý chléb a máme hotové křupavé, tokajské kvašáky. Nechám v teple, nikoliv na přímém slunci (!) a cca 5 den z nich máme krásné kyselkavé a křupavé kvašáky. Jako příloha k masu, nebo i samostatně prostě dokonalé, výborné:)

Zdroj: "Tokaj-Hegyalja Konyhája"